KİLİS / MERKEZ - Vatan Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Vatan Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

YAŞAR AKTÜRK MAH.HASAN ÖZÜBERK BULVARI NO1/D KİLİS
Vizyon
Vizyonumuz; Vatan Özel Eğitim Uygulama Okulu olarak, her bireyin tek ve özel olduğu bilinciyle günümüz şartlarına ve teknolojik gelişmelere uygun bir şekilde, çevresiyle uyumlu ve iyi ilişkiler kuran, iş birliği, dayanışma ve paylaşım içerisinde, değişikliklere ve yeniliklere açık, örnek bir kurum olmayı sürdürmek.
Misyon
Okulumuz, özel eğitime ihtiyaç duyan bireyleri yetiştirme sürecinde; onların bağımsız, özgüven sahibi, bireysel yeteneklerinin farkına varan, toplum içindeki rollerini gerçekleştiren, çevresine uyum sağlayabilen, yeterlilikleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda üst öğrenime, iş ve meslek alanlarına ve hayata hazırlanmalarını sağlamayı görev edinmiştir.
Başarılar
8/A OÇEM sınıfı öğrencimiz Erdem TEKYILDIRIM Türkiye geneli Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı konulu resim yarışmasında 1., 6/A OÇEM sınıfı öğrencimiz Hasan ELAHMED Türkiye geneli resim yarışmasında 2. olmuştur.
Ders Başlangıç: 09.00 Ders Bitiş: 14.30
Servis ve özel araçla sağlanmaktadır.
İlgili kurumlarla işbirliği içinde projeler yürütülebilmektedir.